• Fachada CYTMA
  • Cabecera latas
  • Frescos
  • Elaboracion atun
  • Pescas
  • lab
  • sala
  • Receta

Buscar en toda la web

CalendarioEventos

       
  
 
 
 

 
 


 
 
 
 
 

Otras Jornadas y Congresos


  • 31/03/2017
  • 20/03/2017
  • 14/03/2017
  • 10/03/2017
  • 09/02/2017
  • 31/01/2017
  • 17/01/2017

     

    Obxectivo do proxecto: Dotar ao alumnado dos coñecementos xerais de sostenibilidade aplicados á loxística, adquirir os coñecementos necesarios sobre o manexo e integración nas súas organizacións das técnicas de "loxística verde”, aplicando tecnoloxías 4.0.

     

     

    Adquiriranse as competencias sobre as ferramenta precisas para planificar exestionar a sostenibilidade loxística, pegada de carbono, estándares de xestión ambiental, ciclo de vida.

     

     

    Posibilidade de adquirir a licencia do software utilizado na acción formativa.

     

     

    Dirixido a: Prioritariamente para traballadores por conta allea e autónomos interesados na temática.

     

    Programa formativo:

     

    ·        Módulo 1. Sostenibilidade na loxística aplicada á industria alimentaria (4 h).

    ·        Módulo 2. Ferramentas 4.0 de xestión ambiental aplicables na industria da alimentación (4 h).

    ·        Módulo 3. Ferramentas 4.0 de medición e reporte da pegada de carbono (4 h)

    ·        Módulo 4. Aplicación das ferramentas intelixentes. Casos prácticos e talleres presenciais (32 h).

    ·        Módulo 5. "Game Training” (18 h).

     

    Duración do curso: A duración total é de 62 horas.

     

    Os módulos 1, 2 e 3 impartiranse en modalidade presencial nas Instalacións de ANFACO-CECOPESCA, cunha duración de 12 horas.

    O módulo 4 que conta con máis da metade da carga lectiva, 32 horas, impartirase de forma presencial "In Company”.

    O módulo 5 cunha duración de 18 horas realizarase en modalidade online.

     

    Datas de execución: Organizaranse dúas edicións.

     

    ·        Edición 1. Inicio o 17 de Xaneiro de 2017.

    ·        Edición 2. Inicio o 14 de Marzo de 2017.

     

    Financiamento do proxecto: O proxecta está suxeito a subvención polo Igape a través do Fondo Social Europeo e englóbase dentro dos programas de bonificación da Fundación Tripartita, o que permite que o seu custo sexa moi atractivo en relación calidade/prezo.

    O custo do curso vai a estar suxeito ao número de participantes que aporte a entidade de xeito que:

     

    Entidades con un traballador: 100 €/traballador.

    Entidades con dous traballadores: 80 €/traballador.

    Entidades con tres traballadores: 60 €/traballador.

    Entidades con catro traballadores: 40 €/traballador.

     

    Para as entidades que formen a cinco ou máis traballadores o proxecto será subvencionado ao 100 %.

     

    Máis información contactar con Cristina Sánchez no 986 46 93 01 ou csanchez@anfaco.es.

     

  • 20/12/2016

    Hace unas semanas les informábamos de la próxima convocatoria en las instalaciones de Anfaco-Cecopesca del curso sobre los "Controles Preventivos de alimentos para alimentación humana” (FSPCA), que completa la Food Safety Modernization Act (FSMA) (ver circulares nº 41 y 44/2016).


    Como les comentamos entonces, nos hemos puesto en contacto con Oficinas Comerciales de España en EEUU y con la propia FDA para que nos indiquen de forma clara y precisa el grado de obligatoriedad que tienen las empresas del sector pesquero a la hora de cumplir con este requisito (la necesidad de que la empresa forme y cuente con una persona certificada como PCQI), estando pendientes de respuesta a día de hoy.


    No obstante, la convocatoria del curso sigue adelante, por lo que les recordamos las fechas y horarios para la impartición de dicha acción formativa:


    Martes 20/12/16 y Miércoles 21/12/16: de 9:00 a 17:30

    Jueves 22/12/16: de 9:00 a 13:30


    Asimismo, finalmente podemos confirmarles el coste del curso, que ascenderá a 790€ (+IVA) por alumno.

     

    El pago del curso debe realizarse por adelantado. En el coste se incluyen los materiales formativos y la emisión del certificado acreditativo correspondiente. Para la obtención del mismo, el alumno deberá acudir al total de las sesiones y participar en los ejercicios (no se realizan exámenes al final del curso).


    Las empresas que todavía dispongan de crédito disponible para formación, podrán bonificar parcialmente este curso a través de la Fundación Tripartita. Concretamente, siempre que se puedan acoger a esta modalidad, podrán bonificar un 32% del curso. Indíquenos si precisa que les gestionemos dicha bonificación en el momento de formalizar la inscripción, a través del siguiente enlace:

     

     

    INSCRIPCIÓN:


    Pulse AQUI para inscribirse

     

    Usuario: pcqi

    Contraseña: anfaco2016



     

     

    Fecha límite de inscripción: 9 de diciembre


    Para cualquier información adicional pueden ponerse en contacto con Lorena Formoso (Responsable de Formación) mediante el correo electrónico lformoso@anfaco.es

  • 13/12/2016
     
     

    Coste de la Jornada:

     

    -Asociado: 30,00 € IVA Incluido.

    -No asociado: 60,00 € IVA Incluido.

     

    Inscripción y documentación a presentar:

     

    1.Cumplimentar ficha de inscripción: AQUI Usuario: Sensorial / contraseña: anfaco2016

     

    2.Enviar copia del justificante de pago a creboredo@anfaco.es. El pago deberá efectuarse por transferencia bancaria al nº de cuenta BBVA nº ES76 0182 5636 9202 0150 1704; destinatario ANFACO-CECOPESCA: referencia "Nombre COMERCIAL de empresa + JORNADA SENSORIAL”.

     

    Más información:Departamento: Coordinación legislativa y relaciones con los asociados, Tel. 986 469 301 o en el correo electrónico: cruiz@anfaco.es


  • 02/12/2016

1  ...  4  |  5  | 6  | 7  | 8  | 9  | 10  | 
 volver